loading...
روستای شهید پرور پوده
احمدرضا بازدید : 121 سه شنبه 20 فروردین 1392 نظرات (0)

همهمه‏اى برپاست. عده‏اى پشت در خانه ازدحام كرده‏اند. مادرى نگهبان خانه است. هيزم‏ها را مى‏آورند. آتشى افروخته مى‏شود و دودى غريب از در سوخته به آسمان برمى‏خيزد. مادر همچنان ايستاده است. ناجوانمردى تيره‏بخت، ضربه‏اى به در مى‏زند؛ سينه‏اى مى‏شكند و ناله‏اى تا آسمان مى‏رود. ميخى به مصاف كودكى آمده است. كودك، نيامده مى‏رود و از سينه مادر، خون فواره مى‏زند. مردى در خانه است. مادر، كنيز را به مدد مى‏طلبد. برخيز اى رسول خدا و قومت را نظاره‏گر شو! اينان امت تو هستند كه چنين به عداوت برخاسته‏اند. اين سينه كه از زخم كين مجروح است، همان است كه روزگارى بوسه‏گاه تو بود و اين در نيم‏سوخته، همان است كه صبح و شام، سلام و تحيّت تو را ارزانى اهل خانه مى‏كرد؛ «السلام عليكم يا اهل بيت النبوة».
در خانه شكسته مى‏شود. عده‏اى ستيزه‏جو، خانه را اشغال كرده‏اند. مردى از تبار شهامت ظاهر مى‏شود. ده‏ها نفر هجوم مى‏آورند. او دست بسته وصيتى است كه چندى پيش او را به صبر فرا خواند. مادر به دفاع برمى‏خيزد. ضربه تازيانه مانع مى‏شود. مرد به خشم مى‏نشيند و از ذوالفقار خبر مى‏گيرد. ريسمان‏ها امان نمى‏دهند. دستان عدالت بسته مى‏شود و ريسمانى ديگر، گردن مرد را در محاصره مى‏گيرد. مرد را كشان كشان مى‏برند؛ مادر اجازه نمى‏دهد. غلاف شمشير كار را يكسره مى‏كند. بازويى ورم دارد و مادر، بى‏هوش بر زمين است و مرد را برده‏اند. چند روزى بيش از رفتن تو نمى‏گذرد اى رسول كه اين نامحرمان، كسانت را به هجوم گرفته‏اند! نيك بنگر؛ اين كه بى‏هوش بر زمين افتاده است، دختر توست و اين بازوى ورم كرده، بوسه تو را فراوان به ياد دارد. اين مرد كه در چنگال ستم اسير است، همان است كه زمانى او را برادر، وصى و وارث مى‏خواندى؛ چه خوب حرمت خويشانت را پاس داشتند!
ساعتى گذشته است. مادر به هوش مى‏آيد. مرد را برده‏اند. مادر به خشم مى‏آيد و روانه مسجد مى‏شود. عده‏اى شمشير كشيده، مردى اسير را احاطه كرده‏اند. آنان همراهى مى‏خواهند و مرد، ابا دارد. مادر وارد مسجد مى‏شود. ديدار مرد اسير، تاب از كفش مى‏دهد. لرزشى چند، پايه‏هاى مسجد را فرا مى‏گيرد. زمين در آستانه فروپاشى است. مادر به شكايت نزد مرقد پدر مى‏شتابد. زمانى تا پايان دنيا نمانده است. قيامتى زودهنگام، به آستانه وقوع رسيده است. مرد، پيكى مى‏فرستد و مادر را به صبر فرا مى‏خواند. مادر، صبر مى‏كند و به اشك پناه مى‏جويد. لحظه‏اى برخيز اى پدر و قلبم را به تسليتى تسكين ده! ديگر ناى ماندن ندارم. درد، تمام جانم را فرا گرفته است. چه خوب شد گفتى بابا كه در مقابل رسالتم اجرى از شما نمى‏خواهم؛ جز مودت و دوستى خاندانم. مگر ما خويشان تو نيستيم؛ اين است مزد رسالت؟
مادر به دنبال حق ناحق شده خويش مى‏رود. كودكى به مادر تكيه داده است. مادر، حق خويش را ستانده، باز مى‏گردد. در ميان كوچه، نامردى به كمين نشسته است. او حق را به ناحق مى‏گيرد و بهايى نثار مى‏كند؛ صورتى كبود شده است. رد خون تا روى ديوار امتداد دارد. وقت رفتن است. مادر به كودك تكيه مى‏دهد. سوگند خورده بودم كه حق خويش را باز ستانم و اى كاش نستانده بودم و اى كاش مرا باغى به نام فدك نبود! صورتم را نگاه كن بابا! نيلى شده است. آيا دادرسى نيست؟
شب از نيمه گذشته است. ناله‏اى غم‏بار، شهر را در سيطره خويش گرفته است. در پشت همان در سوخته، مادرى عزادار است. چندى است شب و روز، آسمان چشم مادر پرباران است. همه از گريه سير شده‏اند. همسايه‏ها سكوت مى‏خواهند. مادر به بيابان پناه مى‏برد. بساط عزا به پا مى‏شود و دو كودك، سايبان مادر شده‏اند. صورت‏هاى كودكان سوخته است و خانه‏اى به نام «بيت الاحزان» بنا شده است.
اى پدر! چشمانم از فرط اشك از سو افتاده‏اند. پاهايم ديگر قدرت حركت ندارند. دستانم ناتوان است و هنوز جاى تازيانه در بدنم سوز دارد. صورتم را از شويم مى‏پوشانم. برخيز اى پدر و مرا با اشكى همراهى كن كه چشمه اشكم به انتها رسيده است! تو خود گفته بودى كه من اولين كس از خاندانت خواهم بود كه به تو ملحق مى‏شوم؛ پس چه شد آن وعده حق؟
مادر، جوان است؛ اما قامت خميده. دست‏هاى مادر از رمق افتاده‏اند. دختر، تنهايى شانه كردن را تمرين مى‏كند. دو كودك در كنار بستر مادر قرار گرفته‏اند. مادر، مهياى دعاست. كودكان، دست‏ها را به دعا بلند كرده‏اند. دعا در صراط اجابت است. كودكان آيه شفا مى‏خوانند. صدايى رنجور مى‏گويد: «اللهم عجّل وفاتى» و چشمه اشك بر سيماى دو كودك طغيان مى‏كند. اينان دو نوه تو هستند اى رسول كه چنين اختيار از كف داده‏اند! گوش فرا ده كه به تو پناه آورده‏اند تا براى شفاى مادرشان دعايى كنى و نه مادر آنها كه مادر توست كه به رفتن تعجيل دارد! آيا مرحمى نيست كه زخم‏هاى «ام ابيها» را درمان كند؟
مادر آماده وصيت است و مرد، سراپا گوش؛ «مرا شب غسل ده؛ مرا شب كفن نما و شبانه به خاكم بسپار و كسى را باخبر مكن». قبر مرا پنهان داريد. دشمنان هنوز كينه دارند! مرد، بى‏صدا اشك مى‏ريزد و مادر، سفارش كودكان را مى‏كند. چه رازى در شب نهفته است كه دخت رسول به تاريكى‏اش پناه جسته است؟ اى رسول حق! دمى از شبانگاه بگو اين چه حكمتى است كه پاره تن تو را تنهايى شب باعث آرامش است؟ بگو كه چرا قبر مادر بايد پنهان بماند؟ نااهلان ديگر چه مى‏خواهند مگر؟
مادر، ساعتى بيش تا رفتن مجال ندارد. به كنيز مى‏گويد: دمى مرا تنها گذار؛ پس مرا بخوان؛ اگر جوابى نيامد، بدان كه مسافر رفته است. ساعتى گذشته است. كنيز، مادر را مى‏خواند؛ جوابى نمى‏شنود و دوباره صدا مى‏زند. نه؛ مادر به خدا پيوسته است. مرد در مسجد است. دو كودك، سراسيمه بابا را مى‏خوانند. از مسجد تا خانه راهى نيست؛ مرد چندين بار بر زمين مى‏افتد. در ميان خانه غوغايى است. دو كودك بر سينه مادر افتاده‏اند. دست مادر، سرشان را به يتيمى نوازش مى‏كند. ندايى آسمانى از لرزش عرش خبر مى‏دهد. تكانى چند، ستون‏هاى آسمان را فرا گرفته است. مرد، دو كودك را از مادر جدا مى‏كند. دخترى چادر خاكى مادر را به ارث برده است و بر سجاده مادر، نماز شفا مى‏خواند.
اى رسول! دمى برخيز و يتيم شدن خود را دوباره بنگر. فرزندانت رخت يتيمى بر تن كرده‏اند. دختر كوچكت با چادرى خاكى نماز مى‏خواند. برخيز و تسلاى دل داغ ديدگان باش؛ هر چند كه بايد به تو تسليت گفت كه خود اولين داغدار اين غمى.
لحظه غسل فرا رسيده است. مرد همه را به سكوت دعوت مى‏كند. به وصيت مادر، غسل از زير پيراهن داده مى‏شود. چندى نگذشته است كه صداى ناله مرد بلند مى‏شود. مرد، تازه فهميده است كه بازو ورم دارد. اين همه مردانگى از اين زن! اين همه پنهان كارى حتى از همسر! عطر ياس نيلى، ملكوت را پر كرده است. او را كه «انسية الحورا» بود، جاى تعجب است كه اين چند روز، زخم غلاف را دوام آورده است.
شب است و سكوت همه جا را پر كرده است. چهار نفر، تابوتى را غريبانه بر دوش گرفته‏اند. نقطه نامعلومى در پيش است. جايى كه هنوز پيدا نيست، قبرى كنده مى‏شود. دستانى شبيه دستان پدر در انتظار است. پدر امانت را مى‏گيرد. كودكان تاب جدايى ندارند. عنان از كف مى‏رود و سيل زارى به راه مى‏افتد. كودكان تازه فهميده‏اند كه يتيمى يعنى چه!
اى رسول! امانتت را باز پس گير؛ اين برادر توست كه با شرم، رد امانت مى‏كند. دمى قرآن بخوان و «انا اليه راجعون» را تلاوت كن. خويشانت چشم انتظارند تا دوباره صوت حزين تو را بشنوند. دست يتيمى را مهياى نوازش كن كه كودكانت نوازش مى‏خواهند.

احمدرضا بازدید : 282 شنبه 03 فروردین 1392 نظرات (0)

 

پرفسور دكتر ابوالقاسم سري

3

پرفسور دكتر ابوالقاسم سري ، اديب ، شاعرو نويسندهء توانا از سخنسرايان معاصر به شمار است او فرزند مرحوم سيد ابراهيم سري پوده اي است ودر سال 1312 خورشيدي در اصفهان از مادري دانشمند و علامه به نام رباب آغا چشم به جهان گشود.

وي پس از آموختن دانش هاي آغازين نزد پدر و گذراندن دبستان و دبيرستان در دانشگاه تهران از درسگاه  بزرگاني چون روان شادان : دكتر محمد معين ، ابراهيم پور داوود ، علامه جلال الدين همائي ،‌ عبدالحميد بديع الزماني ، بديع الزمان فروزانفر، آقاي دكتر ذبيح ا… صفا و جز آنان دانش اندوخت تا اينكه حدود سال 1350 خورشيدي در رشتهء زبان و ادبيات فارسي به دكتراي ادبيات نائل آمد ، آنگاه جهت تكميل تحقيقات و پژوهش هاي علمي در طي سفري به آمريكا ، زماني در دانشگاه (هاروارد) و مدتي در دانشگاه (كلمبيا) در راه دانش اندوزي رنج برد .

از آثار او ست :  تصحيح و چاپ ديوان كامل شيخ علي نقي كمره اي – سخنور سدهء يازدهم – همراه با غزليات او . وي در زمينه تاريخ اجتماعي مردم ايران و جز آن ، تا كنون (1369 خورشيدي ) كتاب هاي زير را به چاپ رسانده است :

1-دين و دولت در ايران : نقش علما در دورهء قاجاريه . 2- تاريخ اجتماعي ايران در عصر قاجار در دو جلد . 3- بر افتادن صفويان و برآمدن محمود افغان . 4- اشرف افغان بر تختگاه اصفهان .  5- حكومت نادرشاه . 6- فريب خوردگان صهيونيسم . 7- درام مونيخ . 8- افسانه هاي قفقازي . 9- چنگال شير و جز آن

 

احمدرضا بازدید : 134 جمعه 02 فروردین 1392 نظرات (0)
حضرت آیت اله خامنه ای در پیامی به مناسبت آغاز سال ۹۲این سال را سال” حماسه اقتصادی وحماسه سیاسی ” نامیدند.

متن کامل بیانات رهبرمعظم انقلاب اسلامی به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

یا مقلّب القلوب و الأبصار، یا مدبّر اللّیل و النّهار، یا محوّل الحول و الأحوال، حوّل حالنا الی احسن الحال.
اللّهمّ صلّ علی حبیبتک سیّدة نساء العالمین فاطمة بنت محمّد صلّی الله علیه و ءاله. اللّهمّ صلّ علیها و علی ابیها و بعلها و بنیها. اللّهمّ کن لولیّک الحجّة بن الحسن صلواتک علیه و علی ءابائه فی هذه السّاعة و فی کلّ ساعة ولیّا و حافظا و قائدا و ناصرا و دلیلا و عینا حتّی تسکنه ارضک طوعا و تمتّعه فیها طویلا. اللّهمّ اعطه فی نفسه و ذرّیّته و شیعته و رعیّته و خاصّته و عامّته و عدوّه و جمیع اهل الدّنیا ما تقر به عینه و تسرّ به نفسه.

تبریک عرض میکنم به همه‌ی هم‌میهنان عزیزمان در سراسر کشور، و به همه‌ی ایرانیان در هر نقطه‌ای از جهان که هستند، و به همه‌ی ملتهائی که نوروز را گرامی میدارند؛ مخصوصاً به ایثارگران عزیزمان، خانواده‌های شهدا، جانبازان و خانواده‌هایشان، و همه‌ی کسانی که در راه خدمت به نظام اسلامی و به کشور عزیزمان مشغول فعالیتند. امیدواریم خداوند متعال این روز را و این آغاز سال را برای ملت ما، برای همه‌ی مسلمانان عالم، مایه‌ی شادی و بهروزی و نشاط قرار دهد و ما را به انجام وظائفمان موفق و مؤید بدارد.

مقام معظم رهبری فرمودند: ایام فاطمیه در اواسط روزهای عید است وتکریم واحترام به همه ما قابل تذکراست.

ساعت تحویل وهنگام تحویل در حقیقت حد فاصلی است بین یک پایان ویک آغاز، پایان سال گذشته وآغاز سال نو. و البته نگاه عمده ما باید روبه جلو باشد،سال نو را ببینیم وبا برنامه ریزی خود را آماده کنیم.

امام خامنه ای در ادامه فرمودند: نگاه به پشت سروراهی که طی کرده ایم  برای ما مفید است، اینکه چگونه حرکت کنیم، ازآن درس بگیریم وتجربه بیاموزیم

سال ۹۱ سال متنوع با نقش های گوناگون بود.شیرینی داشت، تلخی داشت وعقب ماندگی هم داشت،مهم این است که از نشیب ها خارج شویم وبه اوج برسیم.

آنچه در طول سال ۹۱ از جنبه مواجهه ما با جهان استکبار آشکار وواضح بود عبارت بود از سخت گیری دشمنان به نظام جمهوری اسلامی ایران، که در ظاهر سخت گیری دشمنان بود ولی در باطن، ورزیدگی وپیروزی ملت ایران در میدان های مختلف بود.

آنچه هدف دشمن است، در صحنه های مختلف بود که عمد تا در عرصه های اقتصاد وسیاست بود.

آنه گفتند که می خواهند با تحریم ها ملت ایران را فلج کنند، اما نتوانستندچرا که ملت ایران به توفیق الهی به پیشرفت های زیادی دست پیدا کردند.

در زمینه اقتصاد، البته بر مردم فشار وارد آمد ومشکلاتی ایجاد شدوبه خصوص اشکالاتی در داخل وجود داشت وبرخی کوتاهی ها وسهل انگاری ها انجام گرفت که به نقشه های دشمن کمک کرد.

در مجموع،حرکت نظام ومردم حرکت روبه جلو بود که در آینده ، آثار ونتایج آن را خواهیم دید.

در عرصه سیاست، همت آن ها این بود که ملت ایران را منزوی واز جهت دیگر دچار دودلی وتردید کننداما درست عکس این عمل انجام شد واتفاق افتاد.

در زمینه انزوای ملت ایران نه فقط نتوانسته اند سیاست های منطقه ای وبین المللی ما را محدود کنند بلکه ازقبیل برگزاری اجلاس جنبش غیرمتعهد ها با حضور کثیری از روسای جهان در تهران عکس آنچه دشمنان می خواستند رقم خورد منشان داد نه تنها جمهوری اسلامی منزوی نیست بلکه در دنیا به ملت ومردم جمهوری اسلامی نگریسته می شود.

در زمینه مساله داخلی، مردم عزیز ما تا جایی که امکان موقعیت ابراز احساسات داشت عموما در ۲۲بهمن سال ۹۱آنچه را که لازمه شور بود واز سال های دیگر پرشور تر ومتراکم تر بوداز خود نشان دادند.

یک نمونه دیگر حضور مردمان خراسان شمالی در بحبوبه تحریم ها نمونه ای از وضعیت وروحیه مردم ایران دادنسبت به مسئولین وخدمت گذاران خودشان را نشان می داد.

کارهای زیادی در طول سال انجام گرفته است از جمله کارهای زیربنایی،علمی، تحرک مردم ومسئولین،چرا که زمینه فراهم شده است برای حرکت به جلو وجهش در زمینه اقتصاد وسیاست.

سال ۹۲ برابر چشم انداز امیدوارانه که به لطف پروردگار که برای ماسال پیشرفت وتحرک مردم ایران و ورزیدگی ملت خواهد بود.

به این معنا که آمادگی ملت ایران بیش تر وحضور او موثرتر وسازندگی ملت به دست وهمت با کفایت خورشان بهتر وامدوارتر خواهد شد.

آنچه پیش رو داریم، باز عمدتا در دو عرصه سیاست واقتصاد است، در عرصه اقتصاد باید به تولید ملی توجه شود همچنین درشعار سال گذشته کارهایی هم انجام گرفت که یک مسئله بلند مدت است ودر یک سال به سرانجام نمی رسد

خوشبختانه در نیمه دوم سال ۹۱ سیاست تولید ملی ریل گذاری شدکه دولت ومردم می توانند برنامه ریزی کنند وبا پشتکار وهمت پیش روند.

در زمینه سیاسی،کار بزرگ در سال ۹۲ انتخابات ریاست جمهوری است که در واقع مقدرات اجرایی وسیاسی وعمومی کشور برای ۴سال آـینده رابرگزار می کنیم.

لازم است هم در زمینه اقتصاد وهم در زمینه سیاست حضور مردم حضور جهادی باشد

با حماسه وهمت بلند ونگاه امیدوارانه بتاید وارد میدان شد وبا حماسه آفرینی به اهداف خود رسید.

با این نگاه سال ۹۲ را سال”حماسه سیاسی وحماسه اقتصادی”‌نامگذاری می کنیم وامیدواریم که به فضل پروردگار حماسه سیاسی واقتصادی به دست مسئولان دلسوزکشور ومردم عزیزمان  تحقق پیدا کند.

به امید توجهات پروردگار و دعای حضرت بقیةالله (ارواحنا فداه) و با درود به روح مطهر امام بزرگوار و شهیدان عزیز.

والسلام علیکم والرحمة الله وبرکاة

احمدرضا بازدید : 147 یکشنبه 27 اسفند 1391 نظرات (0)

آخرین سه شنبه سال خورشیدی را با بر افروختن آتش

و پریدن از روی آن به استقبال نوروز می رویم

سرخی تو از من ، زردی من از تو

جشن باستانی چهارشنبه سوری مبارک

.

.

.

پیشاپیش آغاز مانور جنگ جهانی سوم

و شبیه سازی انفجار های قاره ای

و آزمایش بمب های اتمی

بر تو مسئول ویژه برگزاری مراسم مبارک !

.

.

.

بیا در غروب آخرین سه شنبه سال برای گردگیری

افکارمان آتشی بیافروزیم کینه ها را بسوزانیم

زردی خاطرات بد را به آتشو سرخی عشق را از

آتش بگیریم آتش نفرت را در وجودمان خاموش کنیم

.

.

.

انگـــــــاری غلغله ی محشـره چارشنبه سوری

گوشم از بمب و ترقّـــــــه کره چارشنبه سوری

از اراذل خیابونـــــــــــا همگی محشــــــــر خـر

لات ولوت بازار و خــر تو خـــره چارشنبه سوری

گاهی دعوا میشه و اونچه میشــــــــه ردّ وبدل

فُحشای  فابریک و  خوار مادره چارشنبه سوری !

.

.

.

با توجه به نزدیک شدن چهارشنبه سوری

قبل از پریدن از روی آتش به موارد زیر توجه کنید:

۱ سایز خشتک

۲ زاویه پرش

۳ استفاده از شورت مامان دوز در زیر شلوار

۴ دوری از هر گونه هیجان و جو زدگی علی الخصوص جلوی دخترا

۵ فاصله مناسب تا شعله های آتش در هنگام پرش

۶ توکل به خدا

آبروی شما آبروی ماست …. ستاد پیشگیری از حوادث غیر مترقبه !

.

.

.

چنین گفت زرتشت:

” که سوزانید بدی را درآتش ، تا ز آتش برون آید نیکی”

پس تو نیز چنین کن

۴شنبه سوریت مبارک

.

.

.

دستانت را به من بده تا با هم از رو آتش بپریمم!

آنان که سوختند ، همه تنها بودند!

چهارشنبه سوری مبارک

.

.

.

سلامتیه اونایی که براشون مثل آتیش چهارشنبه سوری بودیم

همه وجودمون تو آتیش عشقشون سوخت

تا اونا با شادی از رومون بپرن و رد بشن

.

.

.

سرخ میشوی، وقتی میشنوی: دوستت دارم

زرد میشوم، وقتی میشنوم:دوستش داری

چهارشنبه سوری راه انداختیم

سرخی تو از من، زردی من از تو

همیشه من میسوزم و همیشه تو میپری . . .

.

.

.

چهارشنبه سوری در پیش روی ماست

همه بدبختی ها در پشت

روزای خوش همه در پیش

چه غوغا میکنه آتیش !

چهار شنبه سوری مبارک

احمدرضا بازدید : 160 جمعه 27 بهمن 1391 نظرات (0)




این خارجی ها با ابداع کلمه lol به جای loud out laugh مثلا خواستن بگن ما خیلی مبتکریم اما قهرمانان ایران زمین با ابداع خخخخخخ به جای ( خیلی خوبه خدایی خیلی خندیدیم خدا خیرت بده!! ) نقشه دشمنان رو نقش بر آب کردند :))
 

.

.

.


این روزا اگه تو خونه باهاتون مهربون شدن فرار کنید ، قضیه خونه تکونی جدیه

.

احمدرضا بازدید : 148 پنجشنبه 19 بهمن 1391 نظرات (0)

ضمن عرض تبریک پیشاپیش به مناسبت سی امین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی (۲۲ بهمن)  تعدادی اس ام اس به همین مناسبت آماده کرده ایم.

قلاب ما برگرفته از نهضت عاشوراست -امام خمینی (ره)

----------------------------

همه برای امام بودند و امام برای همه و امت همراه امام برای خدا . دهه فجر  و ۲۲ بهمن مبارک

----------------------------

اس ام اس ۲۲ بهمن - ۲۲ بهمن مبارک باد

----------------------------


از کتاب های درسی آن سال ها یادم هست امام امیدش به ما دبستانی ها بود ، می گویم : آقا ، حالا بزرگ شده ایم ، از امیدتان راضی هستید ؟

----------------------------

پیامک ۲۲ بهمن-۲۲بهمن اس ام اس

----------------------------

از خون سرخ بهمن سرسبز شد بهاران , اندیشه باور شد در امتداد باران . بر صخره های همّت جوشیده خون غیرت , بانگ سرود و وحدت آید ز چشمه ساران . و الفجر بهمن آمد فصل شکفتن آمد , بر پهندشت باور، خالی است جای یاران . دهه فجر بر همگان مبارک

----------------------------

جمله ۲۲ بهمن-مطلب برای ۲۲ بهمن

----------------------------


برخیز که فجر انقلاب است امروز , بیگانه صفت خانه خراب است امروز . هر توطئه و نقشه که دشمن بکشد , از لطف خدا نقش بر آب است امروز . ۲۲ بهمن سالروز پیروزی انقلاب اسلام مبارک باد .

----------------------------

sms 22 بهمن-22 bahman sms

----------------------------

چه مژده ای زیباتر از آمدن بهار در پی یک زمستان تار و طولانی؟! چه بشارتی شیرین تر از بشارت خورشید در پی یک شب سرد و تاریک؟! چه پیامی نیک تر از پیام زلال آب برای لبانی تشنه و خشکیده؟! چه نوایی برتر از بشارت «جاء الحق» و «زهق الباطل»؟! قسم به شب پوشیده! که روز خواهد درخشید و بهاری ترین روز هستی ، بر صحیفه‏ی شب تار و طولانی ، مُهر پایان خواهد زد . فرا رسیدن دهه فجر انقلاب اسلامی مبارک

----------------------------


از نهضت قاطعانه روح الله , شد دست ستمگران ز ایران کوتاه . با دست تهی و این همه پیروزی , لا حول و لا قوت الا بالله . دهه فجر بر ایرانیان همیشه سربلند و سرافراز مبارک باد .
----------------------------

شهید آوینی : امام (ره) به ما آموخت که "انتظار در مبارزه است" و این بزرگ ترین پیام او بود : اللهم عجل لولیک الفرج
----------------------------

اس ام اس به مناسبت 22 بهمن-اس ام اس انقلاب اسلامی

----------------------------

شهید آوینی : بشر امروز ، قدر انبیاء را نمی شناسد و تا این جهل باقیست قدر امام (ره) را نیز در نخواهد یافت . . . شادی روح بت شکن بزرگ قرن ، امام روح الله "صلوات"

احمدرضا بازدید : 325 چهارشنبه 20 دی 1391 نظرات (0)

دومین یادواره شهدای پوده (پویا شهر) درتاریخ 16 آذرماه 1391 باعنوان : یادواره سرداران و48 شهید پوده درحسینیه صاحب الزمان عجل الله تعلی فرجه الشریف برگزارگردید.

این یادواره باهمت یادگاران دفاع مقدس ؛ رزمندگان ؛ ایثارگران ؛آزادگان خانواده معظم شهدا ؛فرمانداری ؛سپاه پاسداران وبنیادشهیدوامرایثارگران دهاقان ؛ تبلیغات اسلامی شهدا ؛پایگاه مقاومت بسیج محمد رسول الله صلی الله علیه وآله وپایگاه بسیج حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها پوده منعقد گردید .
آذین بندی معابربه تصاویر شهدا؛اجرای مداحی ؛سخنرانی فرماندارمحترم دهاقان جناب آقای قاسمی وسخنرانی حجه الاسلام سعیدی از اداره اوقاف استان؛نمایش کلیپ های جهادوشهادت؛دکلمه و ...ازبرنامه های این یادواره بود .
جالب است بدانید که : درعملیات والفجر4 همزمان 85 نفررزمنده ازپوده درجبهه حضورداشتندوجمعیت پوده در آن زمان850 نفربود دعنی 10% ازجمعیت مطلق روستا دریک عملیات حضورداشتند .

برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت مسجد حضرت ولی عصر مراجعه کنید.

ادرس:http://tsshpoodeh.blog.ir

تعداد صفحات : 17

درباره ما
Profile Pic
سلام. خوش امدید. با ما در ارتباط باشید از طریق: 1.poodeh.village@yahoo.com 2.عضویت در وبلاگ 3.عضویت در خبرنامه 4.پیام رسان50002060121314 5.نظرات وبلاگ
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    ایا به ادامه ی روند پرداخت یارانه به شیوه ی فعلی موافقید؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 119
  • کل نظرات : 38
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 26
  • آی پی امروز : 87
  • آی پی دیروز : 111
  • بازدید امروز : 210
  • باردید دیروز : 222
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 1,200
  • بازدید ماه : 3,295
  • بازدید سال : 9,482
  • بازدید کلی : 95,962
  • کدهای اختصاصی